Останній звіт, топвотерінг, домашні окуні та перехід на YouTube


Вже третій рік поспіль мене не минала думка про перехід з текстового формату в наразі більш популярний відео, і якби не триклята орда з півночі то це сталося б ще в березні, однак ціла низка труднощів, проблем та усіляких негараздів постійно гальмували цей процес.



Вимушений також визнати що статистика з 2019 року по теперішній час свідчить лише про те, що на превеликий жаль чисельність шанувальників епістолярного риболовного жанру соціальної мережі Facebook вперлась чолом у власні максимальні ліміти. На профільних сайтах та форумах ситуація ще більш складна. Ну а про долю друкованих засобів масової інформації годі й писати...



Попри всі мої ілюзорні сподівання на позитивні зміни мушу визнати що відео формат наразі є єдиним форматом націленим на фактично безлімітну аудиторію.

Звіти тут як і раніше час від часу будуть з'являтись, однак швидше за все в рамках стислого опису з посиланням на відповідне відео мого YouTube каналу.



Відео з цієї рибалки яку ви бачите на світлинах нижче, теж незабаром там з'явиться.

Залюбки почитав би ваші думки щодо назви каналу та побажань формату контенту.


Декілька слів щодо цієї рибалки? Клювало. Towadi та Nano Minnow були поза конкуренцією. Подробиці зовсім скоро...



Кожному Українцю зичу доброго здоров’я та терпіння.


Слава ЗСУ!

Комментировать

Залюбки почитав би ваші думки щодо назви каналу та побажань формату контенту:


Назва -

Зла риболовля

Риболоаля зі Злим Яріком

Злий рибалка


Формат контенту -

з цікавим екшн анонсом про знятий матеріал, крупні плани місця риболовлі, снастей та риби, цікаві професійні коментарі під час зйомок, час роліка до 30 хвилин.


Kok, дякую! Взяв до уваги

Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!